Skiing i Costa Tropical, Andalucia

Gjennom årene har ski blitt forvandlet til en av de mest populære idrettene i verden. Europa har alltid vært som ski destinasjon i verden, spesielt Sveits og Østerrike. Selvfølgelig er det mange andre hotspots for ski, og en slik hotspot er i Costa Tropical i Andalucía. Egentlig er dette det siste stedet, du vil søke etter et skianlegg fordi de fleste kommer hit for de spektakulære strendene og marinaene.

Skistedet i Costa Tropical kalles skianlegget Sierra Nevada. På Sierra Nevada Ski Resort kan du ha en flott tid på snowboard eller på ski om vinteren når hele landskapet blir til et hvitt snekker. Du kan nå dette skianlegget ved å kjøre til kysten først, som er en times kjøretur som tar deg forbi noen av de vakreste og spektakulære landskapene i Spania.

Vanlig skiferie

Skiing i Sierra Nevada Ski Resort kan gjøres om morgenen og natten. Den har over 60 km med skibakker og snowboardbakker. Det beste er at du kan tilbringe en skiferie her fordi anlegget er åpent 5 dager i uken fra 9.00 til 17.00 (Sjekk ut for siste tidspunkt). På helger og helligdager kan du nyte spenningen med å stå på ski på de isete bakkene om natten. Løypene som brukes til nattski er flombelyst.

Fasiliteter

Hovednavet i skianlegget Sierra Nevada ligger i landsbyen Pradollano i Costa Tropical. Det finnes et bredt utvalg av fasiliteter tilgjengelig for skiløpere, ikke-skiløpere eller feriegjester. . Bortsett fra det, har skianlegget utstyrsforretninger, klesbutikker, barer og restauranter, kasinoer hvor du kan spille lignende spill som enhver Unibet eller en hvilken som helst annen online.

Langrenn

En annen type skiaktivitet som du kan nyte på skianlegget som ligger dypt i Costa Tropical, Andalucia, er langrenn. Det ligger i en avstand på 32 km fra Granada, Spania, og ligger i hjertet av Penibetico-serien. Denne skianlegget består av skilt som er perfekt for nybegynnere og fagfolk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *