Porto Cristo Mallorca Destinasjonsguide

Ligger på Mallorca’s robuste østkyst, tiltrekker den sjarmerende fiskerbyen Porto Cristo en rekke besøkende på jakt etter en rolig og avslappende ferie. Denne autentiske byen har en sjarmerende fiskehavn og er ikke bare avhengig av turisme. Bare 40 miles fra Palma, er byen et lite feriested som er populært blant besøkende.

Byen har en rekke restauranter, kafeer og barer med mange av spisesteder som har utendørs terrasser hvor du kan nyte et hyggelig måltid med utsikt over havnen og havet. Porto Cristo gamleby er en labyrint av fargerike smale baner og har en vakker esplanade med mange trær for skygge.

Selv om Porto Cristo er en av de roligere Mallorca-feriestedene, er det fortsatt mye å gjøre og se. Byen er en utmerket base for kystturer og fotturer i det omkringliggende landskapet med sine gårder, frukthager og fjell

Porto Cristo har et typisk middelhavsklima med godt vær for det meste av året. I sommermånedene temperaturer toppene på 29C med 11 timer solskinn om dagen og svært lite nedbør. Temperaturene kan stige til over 29C i august og september og produsere fuktige forhold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *