New Zealands sørøy skianlegg

De fleste ski i New Zealand er funnet på Sør-øya, hvor det finnes en rekke kommersielle feriesteder. Nedenfor er noen feriesteder som kan hjelpe deg med å bestemme hvilken du skal velge.

Cardrona:

Cardrona, i nærheten av Wanaka, er et godt skisted, og har mye terreng og mange løyper som passer for mellomliggende skiløpere.

Treble Cone

Dette feriestedet, også i nærheten av Wanaka, har det største skiområdet på sørøya, og tilbyr et utvalg av ski og ombordstigning både på og utenfor pisten.

The Remarkables

Dette actionfylte feriestedet, hvis nærmeste by er Queenstown, har et bredt utvalg av fasiliteter og infrastruktur, noe som betyr at den er perfekt for skiløpere og boarders med en rekke evner.

Coronet Peak

Dette feriestedet som er en kort tjue minutters kjøretur fra Queenstown er kjent for snøforholdene og terrenget.

Mount Hutt

Dette feriestedet med fantastisk utsikt over Canterbury-slettene har en enestående blanding av terreng som passer til en rekke ski- og boarding-evner. En annen god ting om dette feriestedet er at det er bare en nitti minutters kjøretur fra Christchurch flyplass.

Ohau

Kom til Ohau for makt snø, og perfekte forhold. Dette feriestedet på Ohau Range tilbyr utmerket ski og ombordstigning, og best av alt er bakkene aldri overfylt. De har også en ny dobbel stolheis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *